Pre Release Core 2021

19 juni 2020 Door Mark Brummel 0

Ikoria Lair of Behemoths is nog geen maand oud en hier is Core 2021 alweer. Het goede nieuws is wel dat de set vol bommen en leuke kaarten zit. Wij hebben de pre-release van Ikoria helaas moeten missen, maar gelukkig is het wel weer mogelijk om deze te houden voor Core 2021. 

Maar er is ook slecht nieuws. De pre-release zoals we hem kennen is helaas niet mogelijk. Vanwege het Corona beleid zijn meerdere events per dag niet haalbaar, is Two-headed Giant niet mogelijk, en zullen de events plaatsvinden in de avond. Ook de aantallen gaan flink naar beneden: maximaal 20 spelers per event. Op deze manier kunnen we een veilige speelomgeving bieden. 

  • Start: 18:00, wees op tijd!
  • Eind: 23:00
  • Kosten: 30
  • Inschrijven enkel via de webshop.

Wat houdt een pre-release in?

Iedereen krijgt een pre-release kit met daarin 6 Booster van Core 2021, één willekeurige Premium Foil met datum (Rare of Mythic), een Spindown Life Counter en een code voor boosters op MTG Arena. Met deze 6 Boosters en eventueel de promo maak je een deck van minimaal 40 kaarten. Hiermee speel je 4 rondes tegen andere spelers.

Prijzen;

Per speler gaat er 1.5 Booster Core 2021 in de prijzenpot. Als je aan het einde van de pre-release minimaal twee rondes hebt gewonnen krijg je boosters. Dit betekend hoe meer rondes je wint hoe meer prijzen je zal krijgen.

Mocht je vragen hebben kan je altijd even langskomen of een berichtje via Facebook sturen.