Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ladies'(K)night

24 augustus @ 19:00 - 23:00

Gratis

Om de week op woensdag organiseren wij een Magic-avond speciaal voor vrouwen en mensen die zich niet als man identificeren (womxn). We hebben gemerkt dat een zaak vol mannen die het spel al lang spelen en goed kennen sommigen tegenhoudt om ook te komen spelen. Daarom deze gezellige avond voor degene die op deze manier ook samen willen komen en samen spelen.

Het maakt niet uit welk niveau je hebt of hoe lang je al speelt. De avond is zo gemaakt dat zowel nieuwe als ervaren speelsters een leuke avond hebben. Daarnaast is de avond geheel gratis omdat wij dit een super belangrijke avond vinden en juist (financiële) drempels willen voorkomen. Voor planning (en Corona-veiligheid) is inschrijven via de website wél nodig. Kun je na een inschrijving toch niet komen, meld je dan alsjeblieft tijdig af.

De avond begint om 19:00 maar wij zijn aanwezig vanaf 18:30 om een introductie te geven aan compleet nieuwe speelsters. We spelen de eerste twee uurtjes Jump Start en daarna is er twee uurtjes vrij spelen. Drankjes en wat lekkers zijn ook aanwezig.

Voor meer informatie kun je de organisatrice Anne contacteren op +31612199124 met een belletje. Voel je je niet aangesproken door deze tekst maar vind je het wel spannend om naar een ‘normale’ avond te komen dan zouden we het heel leuk vinden om van je te horen zodat we samen naar een oplossing kunnen zoeken!

Event ticket

Gegevens

Datum:
24 augustus
Tijd:
19:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Organisator

‘t Lab
Telefoon:
06-27119304

Locatie

t Lab
Oudegracht 207
Utrecht, 3511NH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-27119304