Pre Release Zendikar Rising

9 september 2020 Door Mark Brummel 0

Vijf jaar geleden was er Battle for Zendikar en dit jaar keren wij terug met Zendikar Rising om te kijken hoe deze wereld er nu uit ziet. Wizard of the Coast heeft zijn best gedaan voor nieuwe en oude “mechanics”. Zo kan je op pad met je eigen “party” en zijn er spells die stiekem ook een land zijn.

Maar er is ook slecht nieuws. De pre-release zoals we hem kennen is helaas niet mogelijk. Vanwege het Corona beleid zijn meerdere events per dag niet haalbaar, is Two-headed Giant niet mogelijk, en zullen de events plaatsvinden in de avond. Ook de aantallen gaan flink naar beneden: maximaal 20 spelers per event. Op deze manier kunnen we een veilige speelomgeving bieden. 

Prerelease Zendikar Rising

  • Start: 18:00, wees op tijd!
  • Eind: 23:00
  • Kosten: 30
  • Inschrijven enkel via de webshop.

Wat houdt een pre-release in?

Iedereen krijgt een pre-release kit met daarin 6 Booster van Zendikar Rising, één willekeurige Premium Foil met datum (Rare of Mythic), een Spindown Life Counter (dobbelsteen) en een code voor Magic Arena. Met deze 6 Boosters en eventueel de promo maak je een deck van minimaal 40 kaarten. Hiermee speel je 4 rondes tegen andere spelers.

Prijzen;

Per speler gaat er 1.5 Booster Zendikar Rising in de prijzenpot. Als je aan het einde van de pre-release minimaal twee rondes hebt gewonnen krijg je boosters. Dit betekend hoe meer rondes je wint hoe meer prijzen je krijgt. 

Mocht je vragen hebben kan je altijd even langskomen of een berichtje via Facebook sturen.